Google verbetert Google Translate voor Nederlandse vertalingen

Geplaatst op 19 april 2017 door Mitchell in Uncategorized

Veel mensen maken gebruik van Google Translate om diverse talen naar het Nederlands te vertalen. Volgends de gegevens van Google maken meer dan één miljard bezoekers gebruik van de vertaaldienst van de zoekmachinegigant. Echter, een grote ergernis is vaak de niet kloppende zinnen die Google maakt.

De verbeteringen van Google Translate

Google introduceert vanaf vandaag een fors verbeterde versie van Google Translate. De vertalingen tussen Engels en Nederlands worden begrijpelijker en beter gemaakt. Hieronder zie je het verschil tussen de oude en nieuwe Google Translate.

Google Translate

In bovenstaande afbeelding zie je het verschil tussen de oude en nieuwe versie van Google Translate.

 

 Machine learning

De verbeteringen binnen Google Translate is ontwikkelt door Machine Learning. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze computers leren vertalen door simpelweg heel veel menselijke vertalingen te bestuderen en daar vervolgens zelfstandig van te leren. Dit houdt in dat Google Translate in de toekomst nóg beter wordt.

In onderstaand YouTube-filmpje wordt er dieper op Machine Learning ingegaan. Hierin wordt uitgelegd hoe Google weet wat voor afbeelding hij moet tonen, wanneer een zoekopdracht wordt geplaatst.

 

 

 

Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Lees meer