Bouw een sterk backlink profiel!

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden

Beter zichtbaar worden in Google en meer bezoekers naar je website trekken? Autoriteit is en blijft een belangrijke pijler waar Google naar kijkt bij het beoordelen van jouw website. Onze bewezen linkbuilding methode helpt de autoriteit van je website te verhogen. Met linkbuilding uitbesteden kies je voor expertise. Samen werken we naar toekomstbestendig linkprofiel voor jouw website.


Linkbuilding als onderdeel van jouw lange termijn strategie

Als linkbuilding specialist uit Breda hebben we inmiddels vele klanten ondersteund bij het genereren van kwalitatieve en relevante backlinks. We weten hierdoor goed wat werkt, maar ook wat juist niet werkt. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van onze SEO-strategie. Voor linkbuilding uitbesteden dat aansluit op de Google richtlijnen ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn transparant en proactief in onze werkwijze en denken graag met je mee. Samen zorgen we ervoor dat we alle kansen voor je website of webshop benutten om zo het maximale resultaat te behalen!

Bouw en onderhoud jouw succesvolle website met behulp van linkbuilding!


Anina en René werken graag met je samen!

René Boonekamp Mede-eigenaar

Wat is linkbuilding?

Bij linkbuilding draait het om het verkrijgen van waardevolle en relevante backlinks die naar jouw website verwijzen. Zoekmachines zoals Google hechten waarde aan deze links, want een linkverwijzing geeft aan dat er waardevolle content op je site staat of dat jouw website als referentie wordt gebruikt. Dan moet je wel een belangrijke speler zijn, toch?

Kwaliteit boven kwantiteit

Je zou kunnen denken: als ik nu snel heel veel backlinks ga verzamelen, dan ben ik er! Zo werkt het helaas niet. De belangrijkste regel van linkbuilding is: kwaliteit boven kwantiteit. Eén link van een heel autoritair domein weegt zwaarder dan honderd linkjes van irrelevante websites.

Wat zijn de valkuilen?

Hoe meer kwalitatieve links je verzamelt, hoe belangrijker Google je vindt en hoe meer autoriteit je opbouwt. De autoriteit kan echter ook negatief beïnvloed worden door slechte linkverwijzingen. Vaak zien we dat websites veel links van slechte kwaliteit hebben ontvangen, zonder dat de beheerder daarvan op de hoogte is. Bijvoorbeeld door spam of onwetendheid. We bouwen daarom niet alleen nieuwe links op, maar schonen juist ook het huidige profiel op. Win-win!

Onze tevreden klanten
Solid Floors
Diepzeekonijn
Actief Cleaning Services

Waarom linkbuilding uitbesteden?

  • Expertise en ervaring van specialisten: als linkbuilding bureau hebben we veel ervaring met linkbuilding en passen een strategie toe die werkt voor jouw website  en branche. De kennis en ervaring die we hebben, gecombineerd met een uitgebreid netwerk zijn grote pluspunten.
  • Tijdbesparing & ontzorging: linkbuilding is een tijdrovend proces. Door deze taak aan een specialist uit te besteden, houd je tijd over voor andere werkzaamheden binnen je bedrijf.
  • Verbeterde domein autoriteit: deze score meet de betrouwbaarheid en autoriteit van je site. Door kwaliteitslinks te werven van andere websites, verbetert je autoriteit en helpt op zijn beurt je posities en online zichtbaarheid te verbeteren.
  • Toename in verkeer naar je site: doordat er op een andere website verwijst wordt naar een relevante pagina van jouw website, komt er meer verkeer binnen. Dit is enorm waardevol, omdat het doelgericht is en kan leiden tot meer conversies en aankopen.

Jouw linkbuilding bureau uit de regio Breda

De online vindbaarheid van websites gaat verder dan het toepassen van een goed doordachte linkbuilding strategie. Hoewel het principe achter de zoekmachines vaak wel begrepen wordt, is het veel lastiger om dit ook toe te passen in de praktijk.

Om deze reden hebben we bij ROIpartners een team samengesteld dat bestaat uit verschillende specialisten. Onze linkbuilding specialisten zijn continu bezig om onze aanpak te finetunen. We zijn volledig op de hoogte van de laatste trends binnen Google. Daarnaast beheren we een uitgebreid netwerk van sterke domeinen die we kunnen inzetten om de linkbuilding werkzaamheden te versterken. Alles om onze klant van A tot Z te kunnen ontzorgen op het gebied van linkbuilding.

Op zoek naar kwalitatieve en relevante backlinks?

Groei uit tot dé autoriteit binnen jouw vakgebied

Als linkbuilding specialist uit Breda staan we klaar om door middel van linkbuilding je website te laten groeien tot dé autoriteit binnen jouw vakgebied. Tijdens ons kennismakingsgesprek komen we meer te weten over je bedrijf, je website en de wensen die jij hebt met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie.

Een strategie op maat

Op basis van deze informatie werken wij intern en in overleg met jou een strategie uit waarbij we alle elementen van de online wereld combineren voor de beste resultaten op lange termijn. Afhankelijk van jouw budget en wensen nemen we de hele SEO-strategie voor onze rekening. Neem gerust contact met ons op om hier meer over te leren.

Hoe gaan we te werk?

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van Google. Met een professionele aanpak zetten we de mogelijkheden van Google in om jouw website succesvol te maken. Via maandelijkse contactmomenten houden we je op de hoogte over onze voortgang en bespreken we de vervolgstappen.

Dankzij onze persoonlijke aanpak houden we onze werkzaamheden inzichtelijk en begrijpelijk. Dit onderbouwen we met de posities van jouw belangrijkste zoekwoorden en de resultaten van de organische en betaalde omzet van je website. Als ervaren specialisten op het gebied van linkbuilding uitbesteden nemen we graag de tijd om je hier meer over te vertellen en je vragen te beantwoorden.

Ook scoren met je website?

Wil jij jouw linkbuilding uitbesteden aan een ervaren en gespecialiseerd bedrijf? ROIpartners denkt vooruit en komt graag met een passende strategie voor jouw website. We zien onze klanten als partners waarmee we samen groeien naar een volgend niveau. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over je bedrijf, branche en wensen.

Neem contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. We kunnen niet wachten om kennis te maken!

Veelgestelde vragen over linkbuilding

Als linkbuilding bureau krijgen we vaak vragen over de betekenis van linkbuilding, de werking van linkbuilding en de voordelen van het uitbesteden van linkbuilding. We nemen graag de tijd om deze vragen persoonlijk te beantwoorden, maar om het je nog makkelijker te maken hebben we onze antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder uitgeschreven. Als je hier graag meer over wilt weten of als je een vraag hebt die hier niet tussenstaat; neem dan gerust contact met ons op.


Hoe werkt linkbuilding?

Het opbouwen van een netwerk gaat als volgt. Iedere kwalitatieve link naar een webpagina zorgt ervoor dat jouw website autoriteit opbouwt. Hoe beter de website is waar de link vandaan komt, hoe beter het voor de waarde van jouw website is. Maar meer is niet altijd beter; een irrelevante link kan namelijk ook zorgen voor een negatieve waardering, zelfs als de website waar de link vandaan komt een hoge DA-waarde heeft.

Waarom is linkbuilding belangrijk voor mijn website?

Linkbuilding is onderdeel van het grotere geheel dat we zoekmachineoptimalisatie (SEO) noemen. Hierbij speelt de autoriteit van je gehele website een grote rol. Hoe relevanter de zoekmachine jouw content vindt, hoe beter je scoort in de zoekresultaten. Zorg dat je website meer autoriteit opbouwt door relevante links naar je webpagina’s te laten verwijzen.
 
Het belang van linkbuilding zit in het toevoegen van waarde aan je webpagina’s. Want al heb je de beste content en de meest gebruiksvriendelijke website, als je website niet voldoende autoriteit heeft zullen zelfs je sterkste en belangrijkste pagina’s niet op in de top van de zoekresultaten terechtkomen. Het totaalplaatje moet kloppen om resultaten te boeken.

Kan ik linkbuilding ook zelf doen?

Een logische vraag, want waarom zou je linkbuilding uitbesteden als je het ook zelf kunt doen? Het is echter lastig om uit het niets een sterk linkprofiel op te bouwen. Als linkbuilding bureau hebben we een uitgebreid netwerk aan linkbuildingcontacten. Onze specialisten zijn dagelijks actief in vrijwel alle branches om de beste links te realiseren voor onze klanten. Vaak horen we dat het kiezen voor uitbesteden efficiënter, kwalitatiever en duurzamer is.

Wat zijn de voordelen van linkbuilding uitbesteden?

Deze vraag hangt samen met de bovenstaande vraag ‘kan ik linkbuilding ook zelf doen?’. Het opdoen van de kennis, het opbouwen van een netwerk en het blijven zoeken naar geschikte backlinks is een enorme opgave, zeker voor een klein bedrijf. Je linkbuilding uitbesteden levert je veel voordelen op, waarvan tijdsbesparing een van de belangrijkste is. Maar er zijn meer redenen die het aantrekkelijk maken om samen te werken met een externe partij voor jouw linkbuilding.
 
Een specialist is in staat om het maximale rendement uit je investering te halen. De kennis en ervaring die een specialist heeft, gecombineerd met een uitgebreid netwerk zijn grote pluspunten die in het voordeel van uitbesteding spreken.
 
Linkbuilding is gericht op de lange termijn. Het is een doorlopend proces wat nooit helemaal af of klaar is. Door de linkbuilding uit te besteden ben je zeker van dat je de continue service van een linkbuilding bureau krijgt.
 
Je kunt ervoor kiezen om enkel de linkbuilding uit te besteden, maar nog interessanter is het om de gehele online strategie met een specialist te bespreken. Zo kan ROIpartners veel meer uit de linkbuilding halen als het gecoördineerd samenwerkt met andere elementen van SEO. Het is uiteraard geen vereiste, maar in de praktijk blijkt vaak dat we onze klanten veel verder kunnen helpen door linkbuilding te combineren met andere werkzaamheden. We zorgen er dan voor dat deze werkzaamheden elkaar versterken en de resultaten nog beter zijn.

Wat zijn relevante backlinks?

Wanneer een autoritair domein bereid is om een link naar jouw website te plaatsen, dan moet dat toch wel goed zijn? Nee, dat is helaas niet altijd het geval. Je backlinks moeten namelijk niet alleen afkomstig zijn van sterke domeinen, ze moeten ook relevant zijn. Een website gericht op kleding heeft weinig tot niets aan een backlink van een website gericht op professionele zaagmachines. ROIpartners heeft een ruim netwerk van domeinen die actief zijn in verschillende branches en kunnen op deze manier altijd relevante backlinks voor jouw website realiseren.

Waarom is linkbuilding belangrijk voor mijn website?

Linkbuilding is onderdeel van het grotere geheel dat we zoekmachineoptimalisatie (SEO) noemen. Hierbij speelt de autoriteit van je gehele website een grote rol. Hoe relevanter de zoekmachine jouw content vindt, hoe beter je scoort in de zoekresultaten. Zorg dat je website meer autoriteit opbouwt door relevante links naar je webpagina’s te laten verwijzen.
 
Het belang van linkbuilding zit in het toevoegen van waarde aan je webpagina’s. Want al heb je de beste content en de meest gebruiksvriendelijke website, als je website niet voldoende autoriteit heeft zullen zelfs je sterkste en belangrijkste pagina’s niet op in de top van de zoekresultaten terechtkomen. Het totaalplaatje moet kloppen om resultaten te boeken.