Knallen met content?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Content marketing Breda

Met een sterke contentstrategie ben je goed zichtbaar en vindbaar op allerlei momenten in de customer journey en binnen zoekmachines zoals Google. De juiste informatie op de juiste plek en op het juiste moment, dáár haal je meer omzet en leads uit. Authentieke, waardevolle en overtuigende SEO-teksten; dat is wat je krijgt wanneer je kiest om je content marketing uit te besteden bij ROIpartners uit Breda.


Waarom content marketing uitbesteden in Breda bij ROIpartners?

ROIpartners is in korte tijd uitgegroeid tot een bekend content marketing bureau in Breda. Wij zijn sterk in het schrijven van pakkende online teksten voor webshops en websites. Of je nu een product verkoopt of op zoek bent naar opdrachtgevers in jouw regio; met een doordachte contentstrategie boeken we tastbare resultaten.

Het doelgericht schrijven van blogs, FAQ’s en landingspagina’s leidt dan ook tot een sterke online vindbaarheid. Door content marketing in Breda in te zetten, zie je het verkeer en het aantal conversies op je website stijgen.

Jouw partner voor content marketing

Content marketing bureau ROIpartners

Content is een belangrijke pijler binnen online marketing.

En dat begint met een doordachte strategie die ervoor zorgt dat je meer resultaten behaald.

Content marketing bureau ROIpartners 2

Onze contentspecialisten schrijven ijzersterke content die goed gevonden wordt en converteert.

Een verhaal dat naadloos aansluit op de informatiebehoefte van je doelgroep.

Content marketing bureau ROIpartners 3

We barsten van goede ideeën en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om samen jouw content nóg beter te laten scoren.

Wij zijn het verlengstuk van jouw organisatie.

Amber de Waal Contentstrateeg

Op zoek naar authentieke, relevante en goed vindbare content?


Amber en Sanne denken graag met je mee!

Sanne de Leeuw Contentspecialist

Hoe zetten we content marketing in?

Content marketing kun je op verschillende manieren inzetten om je online doelen te behalen. Omdat wij ons specialiseren op geschreven content (en dus geen video’s of datacontent) ligt daar de focus op bij onze werkzaamheden. Op welke manieren kun je content marketing toepassen?

  • Homepage: De belangrijkste pagina van elke webshop of website is de homepage. Met deze pagina wil je indruk maken. Met beeld én tekst. De content moet sterk zijn en de diensten of productaanbod meteen duidelijk maken. Kort, krachtig en overzichtelijk.
  • Landingspagina’s: landingspagina’s zijn pagina’s waar je bezoekers op ‘landen’ als ze een dienst of product zoeken via Google of een andere zoekmachine. Ook de tekst die je nu leest is een landingspagina. Door teksten SEO-proof (Search Engine Optimization) te schrijven herkent Google de waarde van je tekst, waardoor je hoger in de zoekmachine eindigt. De landingspagina’s zijn dus eigenlijk een soort stuwmotor om je website omhoog te lanceren.
  • FAQ’s: Waardevol en vaak onderschat. Toch zijn FAQ’s erg belangrijk. Een zoekmachine drijft immers op FAQ’s of veelgestelde vragen. Het zal je dan ook zeker niet verbazen dat bijna ieder serieus merk SEO-proof FAQ’s heeft waardoor zij beter scoren in de zoekmachine.
  • Blogs: Met kwalitatieve blogs met waardevolle informatie dragen we bij aan content marketing. Deze blogs ‘vullen’ de website en zorgen voor een interne linkstructuur waarbij producten worden aanbevolen. Ook houd regelmatig bloggen je website actief en levendig.
  • Aanvullende teksten: Ook kun je andere, vaak kleinere teksten onder content marketing scharen. Productteksten zijn hier een goed voorbeeld van.
Jouw doelgroep bereiken met de juiste content?

Samen werken we naar de perfecte contentstrategie toe

Door de juiste content aan je website toe te voegen, creëer je een meerwaarde voor je bezoekers en voor Google. Laat jouw content opvallen en word dé autoriteit in jouw branche. Uiteraard zorgen we ervoor dat de content perfect bij de stijl van jouw website past. Onze specialisten maken een strategie voor de lange termijn die we samen bijschaven. Jouw klantkennis en onze expertise van content vullen elkaar goed aan!

Geef jouw website extra waarde, inhoud en uitstraling

Contentcreatie geeft jouw website niet alleen een professionele uitstraling, maar ook waardevolle informatie die jouw klanten helpt om een juiste keuze te maken. Wil jij content marketing uitbesteden in Breda aan ROIpartners? Dan nemen onze contentspecialisten graag de tijd om zich te verdiepen in jouw producten of diensten. In samenwerking, en op basis van duidelijke afspraken, schrijven wij content op maat.

Een greep uit ons portfolio
B+BTec
Diepzeekonijn
Actief Cleaning Services

Klaar om te scoren? Laten we afspreken!

Wil je resultaatgericht aan de slag met sterke content marketing in Breda? Dat horen we graag! Hoewel we gevestigd zijn in Breda, helpen wij klanten door heel Nederland. Wij denken en helpen graag mee om van jouw website een online succesverhaal te maken. Een groot aantal bedrijven gingen je al voor. Neem direct contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van content marketing?

Het doel van content marketing is waardevolle, relevante en boeiende content creëren en  verspreiden met als doel een specifieke doelgroep aan te trekken, te betrekken en te behouden. In tegenstelling tot traditionele reclame, waarbij directe verkoop en promotie centraal staan, draait content marketing om het leveren van waardevolle, relevante en authentieke informatie voor jouw doelgroep.

Wat is het verschil tussen content marketing en SEO copywriting?

Content marketing en SEO copywriting worden vaak in één adem genoemd. Het klopt dat het veel met elkaar te maken heeft, maar er zijn toch een paar verschillen te onderscheiden. Onze content marketeers doen namelijk veel meer dan alleen SEO teksten schrijven. Bij SEO copywriting ligt de focus puur op scoren in de zoekmachine met content op bepaalde zoekwoorden. Er wordt weinig waarde voor bezoekers toegevoegd.

We schrijven voor de lange termijn, met als doel de bezoeker overtuigen en doen uitvoerig onderzoek naar de juiste zoekwoorden. Concurrenten analyseren en optimalisatiekansen spotten en oppakken hoort er ook bij, evenals nadenken over de strategie en klanten adviseren. Het takenpakket is breder dan alleen teksten schrijven voor de zoekmachines.

Waar moet een goede contentstrategie aan voldoen?

Een goede contentstrategie valt of staat met een gedegen vooronderzoek. Onze specialisten voeren dit graag voor je uit. Uit deze analyse rollen vervolgens belangrijke zoekwoorden waarop jij en je bedrijf gevonden willen worden. Vervolgens gaan wij met contentcreatie aan de slag die op basis van dit onderzoek wordt geschreven.

Eigenlijk moet je het opzetten en uitvoeren van een contentstrategie vergelijken met een olievlek die alsmaar uitbreidt: hoe meer de content aansluit bij de diensten of producten, des te beter wordt het bedrijf, instantie of webshop vindbaar in een zoekmachine zoals Google.