Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webshop laten maken Breda

Als verkoper kun je niet zonder een webshop en een webshop kan niet zonder online marketing. Ga jij een webshop starten of is jouw huidige webwinkel toe aan een nieuw design en online strategie? Wij werken samen met jou aan een nieuw begin. We verzorgen het complete pakket, van het ontwerpen en bouwen van je webshop, tot het opzetten van je online marketing strategie, het creëren van content en het beheren van linkbuilding. We werken samen met een externe webbouwer om jou een alles-in-1 service aan te kunnen bieden, zonder in te leveren op specialisme.

Webstrategie door ROIpartners in Breda

Wil jij een webshop laten maken en werk je graag samen met een online marketing bureau in de buurt van jouw kantoor? Wij helpen je graag bij het opstarten, beheren en optimaliseren van je eigen webshop vanuit ons kantoor in Breda. Met onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing adviseren we jou over de beste online strategie en begeleiden we je voor, tijdens en na het bouwen van je nieuwe Magento 2 of WooCommerce webshop. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken en direct een afspraak op locatie te plannen.

Hoe wij jouw webshop tot een succes maken

Het laten maken van een webshop is een intensief traject, waarbij de samenwerking tussen de klant, developers en online marketeers bepalend is voor het eindresultaat. We gaan met elkaar in gesprek om meer te weten te komen over jouw ideeën en wensen. Uiteraard denken we hierin met je mee en stellen we een advies op. Aan de hand van een zoekwoordanalyse bepalen we de URL-structuur en gaan we de content voor de belangrijkste pagina’s uitwerken. Na de livegang van je webshop blijven we bestaande pagina’s optimaliseren en breiden we de site uit met nieuwe content.

Laat een webshop maken, waar jij trots op bent!

In vijf stappen naar een op maat gemaakte webshop

Bij het ontwikkelen van een webshop volgen wij een vaste aanpak die we per webshop anders invullen. Geen twee projecten zijn hetzelfde en wij benaderen iedere opdracht dus weer met frisse inspiratie en motivatie. Het traject bestaat uit vijf stappen:

1.      Kick-off meeting

Tijdens het eerste gesprek komen we graag meer te weten over jouw ideeën en wensen. Hoe ziet jouw bedrijf eruit, wat past bij jou en hoe zie jij de website voor je? Met jouw input gaan we direct brainstormen over de mogelijkheden en brengen we het project terug naar concrete ideeën die we in de volgende stappen gaan uitwerken.

2.      Ontwerpen

Na de kick-off meeting barsten wij van de ideeën. We beginnen dan ook direct met het maken van een ontwerp. We houden rekening met alle zaken die tijdens de kick-off meeting besproken zijn. Tijdens en na het maken van een ontwerp schakelen we met jou om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.

3.      Ontwikkelen

Is het design akkoord? Dan gaan we de website ontwikkelen in een testomgeving. Je kunt deze omgeving op ieder moment bekijken via de link die we met je delen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de vorderingen van jouw website.

4.      Livegang

Na uitvoerig testen en finetunen kan je nieuwe webshop gelanceerd worden. Samen met jou bepalen we een geschikte datum om jouw website online te zetten. Voor, tijdens en na de livegang doen wij verschillende checks en analyses om te controleren of alles werkt zoals het zou moeten.

5.      Onderhoud

Een website is nooit af, de livegang van jouw nieuwe webshop is slechts het begin. We beheren, updaten en onderhouden jouw website. Samen werken we toe naar een webshop die steeds een beetje beter is.

Een perfecte samenwerking

Om jouw webshop van top tot teen te ontwikkelen, beheren en optimaliseren werken we samen met ervaren en creatieve developers. Daarnaast werken we uiteraard hard om jouw online vindbaarheid te vergroten door online marketing effectief in te zetten. Wij kunnen jou helpen met het laten bouwen van je webshop in Magento 2 of WooCommerce. Tijdens dit traject zijn wij jouw aanspreekpunt als het gaat om het managen en beheren van je webshop. Deze driehoeksverhouding zorgt ervoor dat we informatie en ideeën onderling kunnen uitwisselen en zo altijd op hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van je webshop.

Giel Damen Mede-eigenaar

Wil jij een conversie gerichte webshop?

 

 

 

Giel en René helpen je graag een stap verder!

René Boonekamp Mede-eigenaar

Mogen wij laten zien wat we voor jou kunnen betekenen?

Door onze krachten te bundelen is er een sterke samenwerking ontstaan die web development combineert met online marketing. Jij profiteert optimaal van deze alles-in-1 oplossing. Wil je jouw webshop in een nieuw jasje steken en zo jouw posities in Google zien stijgen? Wij nemen graag de bouw en (na)zorg van je site uit handen en zorgen voor een webshop die voldoet aan de nieuwste trends op het gebied van SEO, content marketing en web development.