Resultaat uit online advertising?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEA uitbesteden

Snel en efficiënt je doelgroep bereiken op het juiste moment in de klantreis? Adverteren in zoekmachines zoals Google is dé manier om dat te doen. Laat je omzet groeien en blijf concurrentie een streepje voor door je SEA uit te besteden aan ROIpartners. Klaar voor meer leads, omzet en aanvragen? Samen laten we je business groeien!


SEA laten uitbesteden?

De inzet van SEA is noodzakelijk als je met je producten of diensten beter vindbaar wil zijn in Google of een andere zoekmachine. Door tekstadvertenties, banners of productadvertenties te tonen, bereik je meer klanten. Kom je zelf tijd te kort, of mis je bepaalde kennis en ervaring? SEA uitbesteden aan een specialist is dan een goede oplossing. Als SEA bureau zijn wij graag het verlengstuk van jouw organisatie. We adviseren, nemen je mee in de verbeterpunten die we zien en voeren de optimalisaties voor je uit.

Giel Damen Mede-eigenaar

Vergoot je online succes met SEA!


Giel en Indy stippelen een gedegen SEA strategie voor je uit!

Indy Witte Online marketeer

Wat is zoekmachine adverteren en wat kan ik ermee?

De basis van zoekmachine adverteren, ofwel Search Engine Advertising (SEA) is het zichtbaar zijn binnen zoekmachines tegen betaling. Je betaalt voornamelijk per klik, variërend van enkele centen tot vele euro’s per keer dat er op jouw advertentie wordt geklikt. Ons gezamenlijke doel is om dit zo rendabel mogelijk in te richten.  

Met zoekmachine adverteren creëren we diverse advertenties waarmee jouw producten of diensten opvallen. Dit natuurlijk met als doel om meer potentiële klanten naar jouw website te trekken.

Het doel van een SEA-campagne is te vergelijken met een offline reclamecampagne, alleen probeer je de potentiële klant op deze manier via het internet te bereiken. En omdat de meeste bedrijven, klanten en bezoekers tegenwoordig online actief zijn, heeft Google Ads uitbesteden een grote meerwaarde!

We krijgen regelmatig de vraag voor welke bedrijfstakken je zoekmachine adverteren kunt inzetten. En dat zijn verrassend veel opties: van food tot non-food en van schoonmaakbedrijven tot kleding- en schoenenwinkels tot haagkwekerijen.

Wat zijn de voordelen van Google Ads uitbesteden?

Je Google Ads campagnes uitbesteden kan om verschillende redenen een slimme keuze zijn:

 • Expertise en ervaring: Google advertenties opzetten, monitoren en optimaliseren vraagt specialistische kennis en ervaring. Wij zijn ervaren met Google Ads en gespecialiseerd in het analyseren van de data, zodat we weten waar en hoe we moeten bijsturen om het maximale rendement te behalen.
 • Tijd- en kostenbesparing: Als ondernemer kom je eigenlijk altijd handen tekort. Waarom zou je dus je SEA niet laten uitbesteden door een SEA-specialist? Het maken en beheren van campagnes is een tijdrovende klus zijn. Laat deze klus door ons uitvoeren en haal zo meer rendement uit je SEA-campagne.
 • Continue monitoring en optimalisatie: het succes achter iedere Google Ads campagne is een goede strategie en inzicht in data. Het vereist continue monitoring en bijsturing. Wij optimaliseren je campagnes op de juiste moment om ervoor te zorgen dat ze het beste resultaat opleveren en passen bij jouw doelen en budgetten.
 • Concurrentievoordeel: adverteren binnen Google is strijden om de beste plekken. Zo blijf je je concurrenten een streepje voor. Grote of kleine aanpassingen: onze specialisten weten precies aan welke knoppen ze moeten draaien.  

Direct en duidelijke resultaten

Anders dan bij een SEO-strategie, werpt een SEA-campagne direct zijn vruchten af op de korte termijn. Je bent namelijk direct zichtbaar, zodra je budget beschikbaar stelt. Onze SEA-specialisten weten hoe je jouw budget resultaatgericht kunt inzetten. Daarbij stellen we realistische doelen, gekoppeld aan een duidelijk tijdspad.

Een greep uit ons portfolio
Houten Trappen Specialist
Bioodi
MotorkledingStore

ROIpartners als jouw SEA-bureau uit Breda

Graag zijn wij een sparringpartner voor jou als marketeer. We denken mee in hoe je budgetten zo rendabel mogelijk kunt inzetten. Tevens nemen we je bij de hand bij de stappen die we nemen binnen jouw account. Dit kan in een overleg bij jou op locatie of bij ons op kantoor in Breda.

We bespreken op regelmatige basis de voortgang van de campagnes en voorzien je van passende adviezen. Samen met de input die jij ons geeft over jouw unieke aanbod, komen we tot de beste oplossingen. Op deze manier werken we samen naar het beste resultaat voor jouw bedrijf.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Het maximale rendement begint bij een duidelijke strategie en aanpak. Meetbare resultaten behalen uit je SEA-campagnes die bijdragen aan de verwachtingen van bezoekers is ons uitgangspunt. Bij het opstellen van iedere strategie houden we altijd rekening met het volgende:

 • Meetbare resultaten behalen: onze slimme, datagedreven campagnes zijn meetbaar en dragen bij aan jouw doelstellingen.
 • Inspelen op trends en ontwikkelingen: het adverteerderslandschap verandert continu. Ons team volgt daarom regelmatig cursussen en trainingen. Zo kunnen we meteen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.
 • Transparantie in de voortgang: het doel van je Google Ads uitbesteden is rendement maken op je investering. Maandelijks bespreken we de voortgang, uitgevoerde werkzaamheden, resultaten en komende to-do’s.
SEA uitbesteden?

Welke soorten SEA-advertenties zijn er?

Wil jij gebruik maken van onze kennis en kunde op het gebied van SEA-advertenties? Dan kunnen wij een aantal campagnes voor je inzetten. Hieronder zie je er een aantal op een rijtje:

 • Searchadvertenties: een van de meest voorkomende vormen van adverteren. De advertenties worden bovenaan de resultaten pagina van Google getoond. We zorgen ervoor dat je zichtbaar bent op de juiste zoektermen, met een opvallende en relevante tekstadvertentie. Het voordeel van deze advertenties is, dat gebruikers actief op zoek zijn naar producten en diensten binnen Google. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw aanbod op het juiste moment verschijnt. De kans op een conversie is groot!
 • Displayadvertenties: door het effectief verspreiden van online banners, ontstaat er voor jouw product/dienst een hogere awareness. Samen met jou selecteren we de target-methode die het beste past bij jouw doelstellingen om het meest rendement uit de display SEA-campagnes te halen.
 • Google Shopping: Google Shopping is voornamelijk voor webshops een belangrijk onderdeel wat niet meer mag ontbreken in jouw SEA-strategie. Met Shoppingadvertenties ben je direct zichtbaar met jouw producten zodra iemand er op zoekt. Je trekt direct de aandacht van je doelgroep met jouw onderscheidende productaanbod. Het online verkopen van jouw producten start hier!

Samen werken naar resultaat

Met een jong en gedreven team werken we graag samen met jou naar een prachtig resultaat. Wil jij samen met ons werken aan een sterke SEA-strategie? Wij helpen je graag om jouw online succes te verzekeren.

Word jij onze partner?

Tastbare resultaten boeken? Dat begint met een sterke strategie, die we graag samen met jou bepalen. De wensen van jou als ondernemer of manager staan bij ons centraal. Daarom vinden we het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij staan dan ook garant voor een persoonlijke aanpak en korte lijntjes met de juiste specialisten.

Heb je op korte termijn nog vragen? Vul vandaag nog het online contactformulier in of bel ons via 076 303 58 74. We gaan graag met je in gesprek.