Resultaat uit online advertising?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEA uitbesteden

Wil je als bedrijf je SEA uitbesteden, of Search Engine Advertising, aan een professional uitbesteden? Dan staat SEA-specialist ROIpartners klaar om dit voor jou mogelijk te maken. SEA uitbesteden is een verstandige keuze, aangezien het je website of webshop ten goede komt. Toch is het logisch dat je als ondernemer jezelf liever op je producten, diensten, winkel en klanten focust. Je SEA uitbesteden zorgt er in ieder geval voor dat jouw bedrijf en producten online vertegenwoordigd zijn.

Je SEA doeltreffend uitbesteden

Op zoek naar een SEA bureau in Breda? Je SEA op een doeltreffende manier uitbesteden is noodzakelijk als je met je producten of diensten beter vindbaar wil zijn in Google of een andere zoekmachine. Door SEA in te zetten kun je door middel van advertenties tussen zoekresultaten, banners op websites of meer informatie-aanvragen resultaat boeken en meer klanten bereiken. Het doel van een SEA-campagne is te vergelijken met een offline reclamecampagne, alleen probeer je de potentiële klant op deze manier via het internet te bereiken. En omdat de meeste bedrijven, klanten en bezoekers tegenwoordig online actief zijn, heeft een doeltreffende SEA-campagne uitbesteden altijd zin!

Wat is SEA en wat kan ik ermee?

De basis van zoekmachine adverteren is Search Engine Advertising (SEA). Ofwel het beter vindbaar maken van website of webpagina’s door middel van advertenties in zoekmachines. Dit houdt in dat jij als bedrijf een bepaald budget beschikbaar hebt. Uiteraard houden we je continu op de hoogte over de voortgang en verdere ontwikkelingen. Met zoekmachine adverteren creëren we diverse advertenties waarmee jouw producten of diensten opvallen. Dit natuurlijk in de hoop om meer potentiele klanten naar je bedrijf of instelling te trekken. We krijgen regelmatig de vraag voor welke bedrijfstakken je SEA en zoekmachine adverteren voor in kunt zetten. En dat zijn verrassend veel opties: van food tot non-food en van schoonmaakbedrijven tot kleding- en schoenenwinkels tot haagkwekerijen.

Direct en duidelijke resultaten

Anders dan bij een SEO-strategie, werpt een SEA-campagne direct zijn vruchten af op de korte termijn. Dit komt door de altijd fluctuerende marktbeweging van vraag- en aanbod bij Google Ads. De SEA-specialisten van ROIpartners weten hoe ze jouw investering kunnen terugverdienen.

Giel Damen SEA specialist

Vergoot je online succes met SEA!


Giel en Indy stippelen een gedegen SEA strategie voor je uit!

Indy Witte Online marketeer

Wanneer een SEA-specialist inschakelen?

Als ondernemer kom je eigenlijk altijd handen tekort. Waarom zou je dus je SEA niet laten uitbesteden door een SEA-specialist? Het maken en beheren van advertentiecampagnes via Google kan een tijdrovende klus zijn. Laat deze klus door ons uitvoeren en haal bovendien ook meer rendement uit je SEA-campagne. Met ROIpartners als SEA-specialist worden de kosten beheerst en focussen wij voor jou op meer conversies. Deze conversies kunnen bijvoorbeeld het verkopen van meer producten, meer contact met de klant of aanmeldingen voor een evenement zijn. ROIpartners helpt je als SEA-specialist niet alleen op te vallen, maar ook beter te presteren in Google.

Een greep uit ons portfolio
Akma
Deurtotaalmarkt.nl
Verfsuper

ROIpartners als SEA-consultant

Tevens kun je ons inschakelen als SEA-consultant. Als je als bedrijf zelf een marketingteam hebt dat de online marketing en SEA voor het bedrijf uitvoert, is een extern bedrijf inschakelen niet altijd noodzakelijk. Toch kan het geen kwaad om de voortgang van je SEA-campagnes te laten monitoren. In dat geval is ROIpartners als SEA-consultant een goede optie. Als een soort sparringpartner houden wij de voortgang van je SEA-campagnes in de gaten en voorzien je van passend advies. Aan de hand van vaste contactmomenten geven wij dan aan waar eventuele verbeterpunten liggen en waar jij als ondernemer kansen kunt vinden.

Welke soorten SEA-advertenties zijn er?

Wil jij gebruik maken van onze kennis en kunde op het gebied van SEA-advertenties? Dan kunnen wij een aantal campagnes voor je inzetten. Hieronder zie je er een aantal op een rijtje:

  • Tekstadvertenties: de meest voorkomende vorm van adverteren. Deze advertenties worden bovenaan en onderin de pagina van organische resultaten vertoond. Hier is beperkte ruimte beschikbaar. Maar wat je met deze beschikbare ruimte doet, is zeer bepalend voor de click-trough rate (CTR). Wij weten precies hoe je deze beperkte ruimte maximaal kunt benutten, aansluitend op jouw doelgroep. Door het correct interpreteren van KPI’s zoals conversies, kwaliteitsscores en CPC optimaliseren wij jouw SEA-campagne.
  • Displayadvertenties: door het effectief verspreiden van online banners, ontstaat er voor jouw product/dienst een hogere brand awareness. Samen met jou selecteren we de target-methode die het beste past bij jouw doelstellingen om het meest rendement uit de display SEA-campagnes te halen.
  • Google Shopping: google Shopping is een ander belangrijk onderdeel binnen Google Ads waar wij aan kunnen werken. Met Shopping is er de mogelijkheid om direct het product te vertonen wat jouw doelgroep aanspreekt. SEA uitbesteden? Dan kun je ook focussen op Google Shopping. Wij zorgen dat jouw product alleen verschijnt bij relevante zoekopdrachten en zetten bovendien regelmatig nieuwe campagnes en strategieën uit. Een bezoeker die op jouw product klikt is dus zeer geïnteresseerd om deze te kopen.
SEA uitbesteden?

ROIpartners: jouw SEA bureau in Breda

ROIpartners is een expert op het gebied van online marketing. Naast SEA verzorgen we namelijk ook SEO, waarmee door middel van krachtige content op maat jouw website en webpagina’s beter vindbaar in de zoekmachines worden. Met een jong en gedreven team werken we graag samen met jou naar een prachtig resultaat. Wil jij samen met ons werken aan een sterke SEA-strategie? Wij helpen je graag om jouw online succes te verzekeren.

Word jij onze partner?

De menselijke maat en wensen van jou als ondernemer of manager staan bij ons centraal. Daarom vinden we het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij staan dan ook garant voor een persoonlijke aanpak en omgang. Heb je op korte termijn nog vragen? Via onze korte lijntjes weet je precies wie je moet hebben. Direct betrokken, dat merk je! Vul vandaag nog het online contactformulier in of bel ons via 076 303 58 74. We gaan graag met je in gesprek.

Meer over SEA
Meer over SEA