Jouw website beter vindbaar?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO uitbesteden

Hoger scoren in Google? Dat doe je door zoekmachine optimalisatie (SEO) in te zetten. SEO is dé manier om zonder adverteren beter zichtbaar te zijn in Google. Als SEO bureau in Breda hebben wij ons gespecialiseerd in het optimaliseren van online zichtbaarheid en het verbeteren van zoekmachine rankings.

Ontdek hoe wij samen met onze strategieën je organisch verkeer, omzet en leads vergroten en duurzaam online succes behalen.


Waarom SEO uitbesteden in Breda?

  • Je website of webshop is niet vindbaar in Google
  • Je hebt geen tijd en/of kennis van SEO
  • Je bent op zoek naar een sparringpartner
  • Je site trekt veel bezoekers, maar converteren niet
  • Je wil schaalbaar groeien in leads of omzet

Het managen van een bedrijf of marketingafdeling is al uitdagend genoeg, zonder je zorgen te hoeven maken over je online vindbaarheid. Door je SEO uit te besteden aan ROIpartners, geef je jezelf de ruimte om te focussen waar jij het beste in bent. Dan doen wij dat ook! Laat onze zoekmachine optimalisatie specialisten je SEO beheren, terwijl jij je concentreert op het laten groeien van je bedrijf.

René Boonekamp Mede-eigenaar

Jouw website hoger in Google?


René en Chantal helpen je graag verder!

Chantal de Rooij Online marketing strateeg

Een SEO-strategie die voor jou werkt

Bijna iedere zoektocht begint tegenwoordig online. Ben je niet vindbaar, dan besta je eigenlijk niet. Door onder andere je website of webshop te optimaliseren en waardevolle content toe te voegen voor je klanten en de zoekmachine, zorg je ervoor dat je beter zichtbaar wordt. Door SEO uit te besteden in Breda trek je meer bezoekers naar je website, meer omzet, conversies en klanten. En dat begint met een ijzersterke SEO-strategie.

Onze aanpak – samen werken naar resultaat

SEO-plan proces ROIpartners

SEO-strategie

Een effectieve strategie is de sleutel tot jouw online succes. Onze aanpak gaat verder dan enkel optimalisaties oppakken. We stippelen een doordachte route uit die begint met een grondige analyse van jouw website, concurrentie en doelgroep. Deze inzichten gecombineerd met onze expertise en kennis van huidige trends resulteren in een op maat gemaakt SEO-plan dat niet alleen je huidige doelen ondersteunt, maar ook de basis legt voor duurzame online groei.

Zoekwoordanalyse en URL-structuur

De URL-structuur van een website is erg belangrijk. Google ‘leest’ een website namelijk aan de hand van de URL’s van webpagina’s. Met een zorgvuldige structuur maken we jouw webpagina’s zoekmachinevriendelijker. En dat niet alleen: een goed gestructureerde basis van je website maakt het voor jezelf en voor je bezoekers ook makkelijker om te navigeren. Met een logische en overzichtelijke opzet kunnen we al snel resultaten behalen.

Contentcreatie

Met unieke en waardevolle content zorg je voor tevreden bezoekers. Door specifieke meta-titels, populaire zoekwoorden, en diverse content zoals blogs, FAQ’s en landingspagina’s toe te passen, optimaliseer je je site. SEO uitbesteden? Wij schrijven onze teksten volledig in de juiste schrijfstijl en naar jouw wensen.

Technische optimalisaties

Wil je goed scoren met jouw website? Dan moet deze technisch perfect zijn. Van 404-pagina’s
Een 404-error ontstaat wanneer een URL is ingevoerd die niet bestaat. Dit is meestal het gevolg wanneer een pagina wordt verwijderd en er geen redirect wordt aangemaakt om naar een bestaande URL te verwijzen. Een 404-error heeft een negatief effect op je SEO-score.
krijgen wij de kriebels. En een website die eeuwig laadt, maakt bezoekers ook niet blij. Een schone code, de juiste opmaak en belangrijke factoren zoals structured data
Zoekmachines maken gebruik van structured data om de content op jouw website te begrijpen. Met structured data voeg je extra informatie aan je webpagina toe die alleen een zoekmachine kan zien, om aan te geven wat voor soort informatie op een pagina te vinden is.
zijn van cruciaal belang om je site goed te laten scoren in Google én prettig te maken voor je bezoekers.

Linkbuilding

Mede door het verzamelen en uitwisselen van waardevolle links naar jouw website in branche gerelateerde artikelen of blogs, komt je website hoger in de zoekresultaten van Google. Populariteit en de domein autoriteit (DA) van een website zijn daarbij belangrijk. Wij gaan op zoek naar relevante, kwalitatieve backlinks die jouw autoriteit versterken.

ROIpartners: dé zoekmachine optimalisatie specialist uit Breda

Wij zijn niet zomaar een zoekmachine optimalisatie specialist; we zijn jouw partner in succes. Met onze doordachte strategieën en toewijding aan kwaliteit hebben we al talloze bedrijven geholpen om hun online vindbaarheid te vergroten en hun doelstellingen te bereiken.

ROIpartners - Expertise die werkt

Expertise die werkt

Als SEO-specialist uit Breda weten we wat wel en niet werkt.

We blijven up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de SEO-wereld en passen onze strategieën continu aan om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf altijd een voorsprong heeft.

ROIpartners - SEO-strategie op maat

Strategie op maat

We geloven niet in een one-size-fits-all aanpak.

Elk bedrijf is uniek, en daarom ontwikkelen we op maat gemaakte SEO-strategieën die perfect aansluiten op jouw doelen, branche en concurrentieomgeving.

ROIpartners - Transparante communicatie

Transparante communicatie

We houden je maandelijks op de hoogte van de voortgang vertellen in begrijpelijke taal wat er is gedaan en wat de volgende to-do’s zijn.

We streven naar een partnerschap waarin transparantie voorop staat.

Een greep uit ons portfolio
Haag-Heg
Monta
Solease

Klaar voor de volgende stap?

Klaar om de volgende stap te zetten in het versterken van je online aanwezigheid? Jouw SEO uitbesteden in Breda is een slimme zet! Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij als jouw SEO bureau uit Breda jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Samen bouwen we aan een sterke online vindbaarheid en boeken we tastbare resultaten.

De SEO van jouw website uitbesteden?

Al jouw vragen beantwoord

Kan je met SEO op korte termijn resultaten boeken?

Een zoekmachine geoptimaliseerde website inrichten en onderhouden vraagt om tijd en energie. Dat wil echter niet zeggen dat alle optimalisaties pas op lange termijn resultaat leveren. Afhankelijk van de huidige staat van je website zijn er diverse quick-wins die we kunnen inzetten om op relatief korte termijn al verbetering te zien. Om die toppositie in Google te pakken en vast te houden, is het noodzakelijk om je website actueel te houden.

Kan ik ook zelf werkzaamheden oppakken om de SEO te verbeteren?

Natuurlijk! Wij begeleiden je bij het optimaliseren van je website en houden daarbij rekening met eventuele werkzaamheden die je zelf uit kunt voeren. Denk aan het plaatsen van content die wij schrijven, of het redigeren van content die je juist zelf hebt geschreven. In overleg is alles mogelijk.

Mijn posities in Google dalen. Hoe komt dit?

Zoekmachines zijn zeer dynamisch. De concurrentie is altijd bezig met het verbeteren van hun SEO, Google brengt regelmatig updates uit die invloed hebben op de ranking en ook kan het zijn dat er wijzigingen in jouw website zijn aangebracht met een negatieve uitwerking. Onze specialisten zoeken graag voor je uit wat de mogelijke oorzaak van de daling is en adviseren een passende oplossing.