Eerste hulp bij zoekmachine optimalisatie

Geplaatst op 17 april 2014 door Mitchell in Uncategorized

Wat doen wij nou eigenlijk?

Middels een serie van blogartikelen proberen wij beter inzichtelijk te maken wat zoekmachine optimalisatie nou eigenlijk inhoudt. De adviezen die wij geven, kunt u zelf inzetten om uw eigen website te optimaliseren. Zodoende krijgt u meer feeling met het begrip zoekmachine optimalisatie en gaat uw website beter presteren.

Het doel van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zet u in zodat zoekmachines beter uw website kunnen ‘lezen’. Zo verbetert u de prestaties van de website in de zoekmachine, waardoor deze vaker vertoond zal worden. Zoekmachine optimalisatie dient te worden ingezet met het oog op de bezoeker. De bezoeker van een website staat altijd voorop!

Niet alle geheimen van de zoekmachine worden prijsgeven. Wel geeft Google een aantal richtlijnen waar webmasters zich aan kunnen houden met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Google heeft namelijk baat bij goed geoptimaliseerde websites. Google kan zo namelijk websites het beste beoordelen en de meest relevante websites tonen per zoekopdracht van de gebruiker.

Tips!

Door onze tips op te volgen wordt het voor zoekmachines gemakkelijker om de inhoud van uw site te ‘lezen’. Hierdoor maakt u meer kans op hoge noteringen in de zoekmachines. Dit zorgt voor meer relevant zoekverkeer naar uw website!

Het gaat vaak om kleine aanpassingen aan onderdelen van uw website. Wijzigingen die weinig voor lijken te stellen, maar die de prestaties van uw website enorm kunnen verbeteren. Uw website wordt gebruiksvriendelijker en scoort beter in de organische (gratis) zoekresultaten.

De onderwerpen die aan bod komen in onze blogartikelen zijn van toepassing op alle soorten websites, ongeacht de complexiteit, het onderwerp of het doel van de website. We hopen u hiermee nieuwe ideeën te bieden voor het verbeteren van uw website.

Vragen of suggesties?

Vragen -evenals suggesties voor onderwerpen die we kunnen behandelen- zijn van harte welkom. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en helpen u graag bij het verbeteren van uw website prestaties voor zoekmachines en bezoekers!

Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Lees meer