Slimme SEO teksten laten schrijven?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO teksten

Beter vindbaar worden in Google? Dat kan door het toepassen van SEO-teksten op je website. Aan de hand van speciale SEO-teksten op maat, wordt je website gevuld met content die je bedrijf en webshop hoger in de zoekresultaten laat komen. ROIpartners is een online marketingbureau dat deze SEO-teksten graag voor jou schrijft. Met ervaren contentspecialisten in huis schrijven wij scherpe en doeltreffende webteksten zoals blogs, FAQ’s en landingspagina’s. Dit alles met doel om je website beter te laten presteren in de grootste en veruit belangrijkste zoekmachine ter wereld. Meer weten? Hieronder leggen wij deze werkzaamheden en soorten teksten graag aan je uit.

Soorten SEO-teksten

Onder SEO-teksten verstaan we verschillende soorten teksten die voor iedere klant op maat geschreven worden. Doorgaans zijn er drie soorten SEO-teksten die we voor je schrijven:

  • Landingspagina’s: Landingspagina’s zijn de pagina’s waar je op uit komt als je iets zoekt in Google. Een goed voorbeeld is deze pagina. Hierbij is het zoekwoord ‘SEO-teksten’. Door dit zoekwoord een aantal keer terug te laten komen in de tekst, herkent Google deze als waardevol en verschijnt de pagina hoger in de zoekresultaten. Echter is een landingspagina meer: als SEO-tekst kan deze pagina ook links naar andere onderdelen, producten of diensten verwijzen.
  • Blogs: Blogs zijn erg waardevol voor een website. Met interessante informatieve blogs kun je diepgaandere onderwerpen aansnijden. Denk bijvoorbeeld aan het productpresentaties van bouwmarkten, interieurtips voor meubelzaken of handige informatie voor klanten van een verhuisbedrijf.
  • FAQ’s: FrequentlyAsked Questions (FAQ’s) zijn de ‘veelgestelde vragen’ die je tegenkomt. Ook deze vragen kunnen aan de hand van goede SEO-teksten een bepaalde waarde aan je website geven. Bijvoorbeeld door het laten terugkomen van links en zoekwoorden. Bovendien levert een FAQ waardevolle informatie voor de klant. Net als een blog dient het dan ook een stukje service als doel. Deze vragen worden ook uitgelicht in Google, wat zorgt voor een makkelijkere score en vindbaarheid.
  • Overige: Overige SEO-teksten zijn bijvoorbeeld ‘Over ons’-pagina’s, waar de makers of verantwoordelijken van het bedrijf worden voorgesteld. Ook specifieke productpagina’s en begeleidende teksten voor webshops kunnen worden voorzien van SEO-teksten op maat.
Amber de Waal Contentstrateeg

Jouw website meer waarde geven voor bezoekers en Google?


Amber en Farlo raken de juiste snaar!

Maak je website waardevoller

Bij ROIpartners begrijpen we dat ondernemers vooral bezig willen zijn met hun zaak en winkel. Een gespecialiseerd online marketingbureau zoals wij nemen de marketing van de producten dan graag uit handen. Op SEO-gebied kunnen SEO-teksten bijdragen aan de bekendheid van het merk en producten, dat uiteindelijk tot meer bezoekers op de site of kopers in de webshop leidt. Met SEO-teksten kom je trouwens niet alleen hoger in de zoekresultaten. Deze teksten voorzien je website, webshop en producten van een professionele uitstraling. Door met SEO-teksten te werken geef je je website waarde en de koper de garantie dat de shop en site goed onderhouden worden.

Een unieke website met creatieve webteksten

Uiteraard kun je je webteksten ook zelf schrijven als ondernemer. Vergeet niet dat het wel de nodige tijd vraagt om SEO-geoptimaliseerde teksten te schrijven. Ook wil je natuurlijk goedlopende teksten die aansluiten bij jouw site of webshop. De juiste tone of voice is belangrijk, maar ook de doelgroep en het onderwerp van de tekst. Onze tekstschrijvers nemen dit soort punten mee bij het schrijven van de tekst. Daarmee nemen we jou een stukje werk uit handen en kun jij je weer focussen op je onderneming, webshop of bedrijf. Wanneer de teksten af zijn, heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven waar nodig.

Een greep uit ons portfolio
MotorkledingStore
Akma
SEO teksten laten schrijven?

Je tekst door ons laten schrijven?

Uiteraard kun je je SEO-gespecialiseerde teksten zelf schrijven. Maar waarom zou je ook deze dienst niet uitbesteden? Op een professionele manier gaan onze copywriters aan de slag met je wensen en maken passende teksten die je website van waarde voorzien. Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek om alle wensen en eisen voor een goede tekst door te nemen of om een SEO-campagne voor de lange of korte termijn op te zetten.