Jouw website beter vindbaar?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO uitbesteden

Mogelijk heb je het woord weleens voorbij horen komen: SEO. De afkorting voor Search Engine Optimization. SEO helpt je om beter vindbaar te worden in zoekmachines als Google of Bing. Voor veel bedrijven of verkopers is het echter een abstract bericht. Begrijpelijk! Daarom kun je vaak beter je SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd online marketingbureau. Je SEO uitbesteden is een goede zet om die professionaliseringsslag op online gebied te maken. Last van een haperende webshop? Weinig bezoekers op je site? Dan kan het uitbesteden van een SEO-campagne verbetering brengen. ROIpartners levert diverse diensten die jou helpen om het maximale uit jouw website te halen. Vanuit ons SEO-bureau in Breda werken wij met passie en expertise om de online strategie van jouw website te optimaliseren en uit te voeren.

Wanneer SEO uitbesteden?

De tijd dat mond-tot-mondreclame de meest gebruikte manier van reclame en marketing was, ligt gelukkig al jaren achter ons. Tegenwoordig zijn er vele vormen van marketing, waaronder het beter vindbaar zijn in Google. Heb je hier weinig affiniteit mee? Dan kun je de SEO voor jouw bedrijf uitbesteden. Op die manier kun je jezelf als ondernemer of eigenaar volop op je producten of diensten storten. De SEO-specialist doet de rest. SEO uitbesteden leidt op de langere termijn tot een online professionaliseringsslag van je website.

Een greep uit ons portfolio
Actief Cleaning Services
Bruynzeel
Office Topper

SEO uitbesteden: Structuur, creatie en linkbuilding

Wat houdt het uitbesteden van SEO in? Het optimaliseren van je website voor een zoekmachine wordt gedaan aan de hand van een drietal diensten: linkbuilding, contentcreatie en het optimaliseren van content.

Structuur: de URL-structuur van een website is erg belangrijk. Google ‘leest’ een website namelijk aan de hand van de URL’s van webpagina’s. Door middel van een bepaalde structuur kun je je webpagina’s zoekmachinevriendelijker maken. Maar wat maakt een goede URL? Om tot bepaalde zoekwoorden te komen die waarde hebben, voeren we eerst een zoekwoordanalyse uit.

Creatie: met het creëren van unieke en waardevolle content (de invulling van je website) geef je je website waarde die door zoekmachines wordt opgepikt. Onder andere door het schrijven van specifieke meta-titles, toepassen van veelgezochte zoekwoorden in de tekst en blogs, FAQ’s (veelgestelde vragen) en landingspagina’s. Wil je je SEO uitbesteden? Dan worden deze SEO-teksten op maat voor jouw bedrijf geschreven. Zo krijgt je website een unieke invulling en meer waarde voor je lezers en klanten.   

Linkbuilding: mede door het verzamelen en uitwisselen van waardevolle links naar jouw website in branche gerelateerde artikelen of blogs, stijgt je website hoger in de zoekresultaten van Google. Populariteit en autoriteit van een website zijn daarbij belangrijk. Door middel van je SEO uitbesteden aan linkbuilding wordt ook de DA-waarde, ook wel de autoriteit van je website genoemd, verhoogd.

René Boonekamp SEO specialist

Jouw website hoger in Google?


René en Michiel helpen je graag verder!

Michiel van den Heuvel Online marketeer

Schakel de specialist van ROIpartners in

ROIpartners is een professionele SEO-specialist en SEO-bureau in Breda dat inmiddels al vele tevreden klanten heeft mogen helpen. Zelf een SEO-specialist inschakelen? Bedenk dan zelf altijd eerst wat de doelen zijn die je wil bereiken. En die kunnen verschillend zijn: wil je bijvoorbeeld dat meer mensen je bedrijf weten te vinden of wil je liever dat mensen meteen je producten kopen? Door het inschakelen van ROIpartners als SEO-specialist voor je SEO en online marketing gaan we nauwgezet aan jouw doelen werken. Niet voor niets is onze slogan: samen werken naar resultaat!

Wat doet een SEO-specialist?

Wanneer je ROIpartners als SEO-specialist inschakelt, kijken we zowel naar de zoekmachine optimalisatie van je huidige website als waar in de toekomst punten verbeterd kunnen worden. Aan de hand hiervan doen we een voorstel met maandelijkse doelen. Gedurende dat traject blijven we natuurlijk graag met je in contact. Daarom vinden er op vaste momenten afspraken met jou of je medewerkers plaats waar we kijken naar de voortgang. Wat we zoal voor jou en je bedrijf kunnen doen?

  • Optimaliseren van bestaande landingspagina’s.
  • Schrijven van nieuwe landingspagina’s.
  • Een uitgebreid blog- en FAQ-traject met waardevolle content.
  • De waarde van je website (DA-waarde) vergroten door linkbuilding en doelgericht bloggen.
SEO uitbesteden?

SEO-consultant: voor resultaatgericht werken

Zoek je een SEO-bureau in Breda om je te adviseren over jouw SEO-strategie? Dat kan! Onze SEO-consultant helpt je op weg. Wij zitten maandelijks samen om de statistieken te bekijken, de strategie aan te scherpen en al jouw vragen over SEO te beantwoorden. Met ROIpartners als SEO-consultant heb je een ervaren bedrijf dat over je schouder meekijkt om je online vindbaarheid te verbeteren. Zie ons als een echte sparringpartner waar je ideeën of concepten aan voor kunt leggen. Wil je meer of minder diensten van ons afnemen? We staan er altijd voor open om onze dienstverlening op jouw wensen aan te passen.

SEO bureau Breda: Wat kun je verwachten?

Wanneer jij contact met ons opneemt, plannen we een afspraak in om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij bereiden ons goed voor op dit gesprek: zo analyseren we je website, bekijken we welke vormen van SEO al aanwezig zijn, welke oplossingen op korte en lange termijn effect resulteren en onderzoeken wat jouw concurrentie (anders) doet.

Na dit gesprek (op ons SEO-bureau in Breda, op locatie of via videobellen) maken wij een offerte op. Hierbij houd je altijd de vrijheid om je opdracht nog aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen het SEO-gedeelte van je website met of zonder webshop aan te pakken of tegelijk ook de SEA (online adverteren met bijvoorbeeld Google Ads), blogs en begeleidende teksten. Om de gewenste resultaten op SEO-gebied te behalen, kijken we samen met jou naar de duur van het traject. Dit kan op een lange termijn, maar ook korte termijn zijn.

Een strategie voor de lange termijn

Wil je echt grote stappen zetten met jouw website? In dat geval is een zoekmachine optimalisatie een project voor de lange termijn. Pas na enkele weken of zelfs maanden kan het resultaat pas echt gemonitord worden. Gek? Nee, want het duurt nu eenmaal een tijdje voordat veranderingen aan de achterkant van de website door Google worden opgepikt en geïndexeerd. Bovendien werken we ook maandelijks aan het versterken van de waarde van jouw website, met linkbuilding bijvoorbeeld. Zakendoen, online kopen of verkopen zijn dankzij het internet makkelijker geworden, het optimaliseren van je site blijft een investering op de lange termijn. Maar wel een waar zowel je website als bedrijf uiteindelijk beter van worden.

Samen een goed vindbare succesformule creëren

Er zijn veel online marketingbureaus en freelance SEO-specialisten die hun diensten verkopen. Als klant kies je het bureau dat het beste bij je past om je SEO of SEA door uit te laten voeren. ROIpartners is een jong SEO-bureau in Breda waar een professionele, maar ook persoonlijke en transparante aanpak centraal staan. Wij houden van marketingmaatwerk en zorgen dat er tussen aanbieder en afnemer een goede zakelijke band ontstaat. Zie ons dan ook zeker als een soort sparringpartner, die je gedurende het project altijd kunt raadplegen om je website. Lijkt dit je iets? Neem dan contact op voor een gesprek en een goede kop koffie of thee!

Meer over SEO
Meer over SEO