Op zoek naar pakkende webteksten?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webteksten

Met goede webteksten geef je je website of webshop inhoud. Onder webteksten verstaan we verschillende soorten teksten die je tegenkomt op een website. Doorgaans bestaat een website optimalisatie onder andere uit het schrijven van landingspagina’s. Als een potentiële klant of bezoeker iets zoekt via Google of andere zoekmachine, ‘landt’ hij of zij op een landingspagina. Webteksten voor landingspagina’s zijn SEO-geoptimaliseerd, wat betekent dat ze goed vindbaar zijn voor Google en hoger in de zoekresultaten komen. Maar er zijn nog meer webteksten die ROIpartners voor je kan schrijven. Lees er meer over op deze pagina.

Webteksten uitbesteden

Webteksten vallen zoals gezegd onder een website optimalisatie. Dit valt vaak samen met een heel SEO-traject, waarbij een optimalisatieplan wordt opgesteld. Voor het schrijven van goede content heeft ROIpartners vaste schrijvers in dienst. Daardoor weet je dus dat je je webteksten uitbesteedt aan professionele tekstschrijvers. Het is mogelijk om een vast contact moment met onze tekstschrijvers af te spreken voor input, maar je kunt ook aan de hand van eerder geschreven webteksten, folders of brochures de gewenste inhoud van je nieuwe webteksten met ons delen.

Amber de Waal Contentstrateeg

Overtuig je doelgroep met professionele webteksten en SEO geoptimaliseerde content!


Amber en René staan voor je klaar!

René Boonekamp Mede-eigenaar

Welke soorten webteksten schrijven jullie?

We hebben op het gebied van soorten webteksten al een klein tipje van de sluier gegeven. Maar toch is dat nog lang niet alles wat we voor jou kunnen betekenen. Een kleine opsomming van de meest gebruikelijke teksten die je tegenkomt op websites:

  • Landingspagina’s: de pagina waarop je je nu bevindt, is een landingspagina. De pagina’s bevatten zoekwoorden en zijn op een SEO-vriendelijke manier geschreven. Ze bevatten informatie over zoekwoord-gerelateerde diensten en of producten. Deze teksten vormen de ‘body’ van je website en zijn belangrijk voor het efficiënt inzetten van een SEO en of SEA-strategie.
  • Blogs: blogs zorgen ervoor dat je met je site inspeelt op actuele onderwerpen, maar je kunt er ook (door middel van links naar landingspagina’s) bepaalde producten mee aanprijzen. Bijvoorbeeld tijdens verschillende seizoenen, de feestdagen of acties.  
  • FAQ’s of Veelgestelde vragen: een soort blogs, maar dan met veelgestelde vragen. Deze artikelen geven antwoord op urgente vragen, maar ook op vragen waarop veel gezocht wordt in Google.
Een greep uit ons portfolio
Solid Floors
MotorkledingStore

Je website een unieke invulling geven

Uiteraard kun je je webteksten ook zelf schrijven als ondernemer. Vergeet niet dat het wel de nodige tijd vraagt om SEO-geoptimaliseerde teksten te schrijven. Ook wil je natuurlijk goedlopende teksten die aansluiten bij jouw site of webshop. De juiste tone of voice is belangrijk, maar ook de doelgroep en het onderwerp van de tekst. Onze tekstschrijvers nemen dit soort punten mee bij het schrijven van de tekst. Daarmee nemen we jou een stukje werk uit handen en kun jij je weer focussen op je onderneming, webshop of bedrijf. Wanneer de teksten af zijn, heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven waar nodig.

Webteksten laten schrijven door een gespecialiseerde content creator?

Je content door ons laten schrijven

Wil je meer informatie over het uitbesteden van je content? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in via het online contactformulier of bel met 076 303 58 74. Dan horen we graag wat je precies zoekt om met je website, webshop en bedrijf een online inhaalslag te maken.