Google Ads uitbesteden aan specialisten?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Ads uitbesteden

Of je nu een beginnend ondernemer met een webshop bent of dat je als bedrijf je bestaande online marketing wil aanpakken: je bent ongetwijfeld ooit al eens met Google Ads in aanmerking gekomen. Maar wat is dit eigenlijk? En belangrijker: is dit noodzakelijk om te gebruiken of toe te passen als je je begeeft op het gebied van online marketing? Het antwoord is vrij simpel: ja, Google Ads is onmisbaar als je aan online marketing wil doen als bedrijf, winkel of webshop. Op deze pagina vertellen wij je er graag meer over!

Google Ads door professionals

Google Ads is het online advertentieprogramma van Google. Wellicht heb je het al eens gezien in de vorm van de advertentieblokken met groene letters op de zoekpagina’s van Google. Met Google Ads kun je reclame maken via zoekcampagnes, bannercampagnes op websites, videocampagnes, shopping- en zelfs app-campagnes. Wanneer je onze hulp inschakelt bij het inzetten van Google Ads, nemen wij het stukje marketing over en zorgen dat op een doeltreffende manier campagnes worden ontwikkeld waarmee we kunnen adverteren. Hoe je het beste kunt adverteren of op wat voor manier is lastig te zeggen; het optimaal inzetten van Google Ads is een kwestie van maatwerk en dus per casus verschillend.

Giel Damen Mede-eigenaar

Meer resultaat uit jouw Google Ads campagnes?


Giel en Michiel staan voor je klaar!

Anina van Deelen Online marketeer

Google Ads-campagne opzetten

Het opzetten van een Google Ads-campagne gebeurt uitsluitend via een Google-account. ROIpartners heeft de juiste kennis en kunde in huis om te weten aan welke knoppen gedraaid moet worden voor een passend resultaat. Afhankelijk van jouw keuze en doelen die je wil behalen kunnen wij voor een korte of langere termijn een campagne inschakelen. Een Google Ads-campagne inzetten levert vrijwel altijd zichtbare en meetbare resultaten op de korte termijn. Simpel gezegd levert iedere klik op je advertentie iets op. Wel is het belangrijk om een gedegen campagne uit te stippelen, zodat irrelevante zoekwoorden worden uitgesloten en waardoor je geen risico loopt dat mensen die hierop zoeken op jouw advertentie klikken. Als specialist in Google Ads specialist helpen we je hier graag bij!

Een greep uit ons portfolio
Skantrae
Directhuisverkopen.com
Office Topper

ROIpartners verzorgt een totaalpakket

Uiteraard heb je de keuze uit nog veel meer diensten. Naast een professionele en deskundige marketing campagne door ROIpartners, kun je er ook voor kiezen om door ons content op je website te laten schrijven. Denk daarbij aan informerende blogs, verhelderende FAQ’s en nuttige landingspagina’s. Content verrijkt je website en helpt om je website beter vindbaar te maken. Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie van verschillende van onze werkzaamheden. Zo maken we de online marketing van jouw bedrijf, winkel of webshop helder en overzichtelijk.

Google Ads uitbesteden aan een professionele partij?

ROIpartners inschakelen voor jouw marketing!

ROIpartners is een jong en gedreven marketing bureau dat proactief meedenkt en jouw online marketing met plezier en toewijding uitvoert. Een strakke communicatie is daarbij belangrijk. Gelukkig profiteer je bij ROIpartners van korte communicatielijnen en weet je altijd direct wie je moet hebben. Van het schrijven van content tot het opzetten van Ads-campagnes of online marketingstrategieën tot het ontwikkelen van webshops: wij weten altijd een zo hoog mogelijk rendement uit je website en webshop te halen. Meer informatie? Vul dan het online contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden!