Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing strategie

Wanneer je als bedrijf met een webshop of website merkt dat de verkoop van je producten of diensten stagneert, moet er een lichtje bij je gaan branden. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een goede online marketing strategie? Of hoe je jezelf als bedrijf online profileert? Voor veel ondernemers is het opzetten van een online marketing strategie een klus die ze liever uitbesteden. En dat is niet zo gek. Want de juiste strategie vinden kan even duren. ROIpartners in Breda helpt je graag bij het opzetten van jouw nieuwe strategie!

Een online marketing strategie opzetten

Het opzetten van een geschikte online marketing strategie opzetten is één, maar het opzetten van een online marketing strategie met resultaat is belangrijker. Om dit te realiseren is het belangrijk om als ondernemer te weten wat zo’n strategie voor jou en je bedrijf kan doen:

  • Wat is mijn online rol als bedrijf: hoe wil jij jezelf profileren? Waar wil je dat je bijvoorbeeld op gevonden wordt in Google of andere zoekmachines? Denk daarin hetzelfde als bij offline marketing: doelgroep, concurrentie, maar ook de juiste middelen en kanalen zijn doorslaggevend.
     
  • Wat kan ik doen: door middel van Search Engine Advertising (SEA), Google Ads, linkbuilding of contentcreatie kun je constructief aan de online marketing van je bedrijf bouwen. Wij kunnen je daar met een passende online marketing strategie bij helpen!

  • Doelen: stel je jezelf als ondernemer of bedrijf concrete doelen, dan is het de taak om die te behalen. Denk bijvoorbeeld aan een minimaal aantal bezoeken of aankopen in je webshop of ingevulde contactformulieren.

Samen jouw online strategie bepalen

We vinden het belangrijk dat jouw verwachtingen uitkomen en aansluiten op de strategie die wij voor je uitstippelen. Bij ROIpartners uit zich dit met name in de open manier van communiceren, waarbij je ten alle tijden bij de online strategie wordt betrokken. Hoe staan de zaken ervoor? Dienen we een SEA-campagne in te zetten? Omdat de lijntjes tussen jouw bedrijf en ons marketing bureau kort zijn, weet je direct wat je aan ons hebt. Bovendien staan we altijd open voor jouw eigen inbreng als ondernemer, vragen en meer of wanneer je advies nodig hebt voor de online strategie.

In contact met ons komen

Niet is zo makkelijk als vanachter je luie stoel een strategie uitzetten. Toch? Helaas moeten we je teleurstellen. Als online marketing bureau blijven we niet stilzitten en hebben een proactieve, doelgerichte aanpak. Is het ene target behaald? Dan kijken we zo snel mogelijk samen met jou naar nieuwe doelen of een compleet nieuwe strategie. Kan jouw website, webshop of bedrijf een betere stap op het gebied van online marketing gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de verschillende mogelijkheden.