Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing Dongen

Wil jij online marketing in Dongen inzetten voor jouw bedrijf ? ROIpartners is een online marketing bureau gevestigd in Breda, nabij Dongen. Onze specialisatie is de online vindbaarheid van bedrijven binnen Google. Denk hierbij aan Google AdwordsSEO en linkbuilding.

Online marketing bureau Dongen

Als startpunt is het van belang om te weten wat jouw potentiële klanten intypen binnen zoekmachines als Google. Een uitgebreide zoekwoordanalyse hierbij is van belang. Na deze analyse geven wij advies welke zoekwoorden passen bij de organisatie en op welke pagina’s deze terug dienen te komen. Het uiteindelijke doel is uiteraard meer bezoekers naar jouw website, wat tot meer verkopen/aanvragen leidt.

René Boonekamp SEO specialist

Meer resultaat met succesvolle online marketing?


René en Amke helpen je graag verder!

Amke Smit Online marketeer

Scoren binnen de zoekmachines

Zodra de juiste zoekwoorden zijn gekozen, is het van belang dat deze worden verweven in de website op de juiste pagina’s. Vervolgens dienen deze zoekwoorden te scoren binnen de zoekmachine.

Linkbuilding Dongen

Om de pagina’s vindbaar te krijgen, is linkbuilding erg belangrijk. Hierdoor krijgen de pagina’s meer waarde, waardoor deze stijgen binnen de gratis resultaten in Google. Linkbuilding maakt uiteindelijk het verschil tussen goede posities en topposities binnen Google. Elke maand leveren wij ons werk op aan de klant en monitoren wij de voortgang.

Haal het maximale uit de zoekmachines

Naast de gratis resultaten is het ook mogelijk te adverteren. Het opzetten en onderhoud van een Google Adwords campagne wordt binnen een organisatie vaak gezien als een lastige klus. Er zijn zoveel functionaliteiten dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Wij zijn als Google Partner bekend met alle mogelijkheden en ontlasten je graag in de werkdruk.

Op zoek naar een lokaal online marketing bureau?

Bespreek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden wat wij als online marketing bureau in Dongen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met elkaar.