Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing Den Bosch

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Den Bosch? ROIpartners is gevestigd in Breda, nabij Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in Google AdWords, SEO en linkbuilding en ontzorgen de klanten hierdoor in hun online marketingactiviteiten.

Online vindbaar worden?

Om online vindbaar te worden, is de eerste stap het optimaliseren van de website. Door het inzetten van SEO, begrijpen zoekmachines als Google je website beter. Hierdoor zal de website beter geïndexeerd worden. We richten ons hierbij voornamelijk op de optimalisatie van de website zelf.

Gedurende het optimaliseren van de website hebben we intensief contact met de klant. Er wordt een strategie uitgestippeld wat gericht is op de lange termijn. Een heldere planning wordt hierbij afgestemd. Wij staan voor een proactieve houding, waarbij we houden van snel schakelen.

Giel Damen SEA specialist

Zie je kansen op het gebied van online marketing, maar weet je ze niet te benutten?


Giel en Amber helpen je graag!

Amber de Waal Contentspecialist

Linkbuilding Den Bosch

Linkbuilding is nog altijd een belangrijk onderdeel binnen SEO. Het maakt het verschil tussen goede posities en topposities binnen Google. Maandelijks leveren wij ons werk op en monitoren we de voortgang.

Haal het maximale uit de zoekmachines

Het optimaliseren van een Google AdWords campagne wordt vaak gezien als een zeer lastige en tijdrovende klus. Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten, optimaliseren en analyseren van AdWords-campagnes. Ook het verbeteren van bestaande campagnes behoort tot de mogelijkheden. We werken ook voor klanten uit plaatsen als Oosterhout, Waalwijk en Dongen.

Wij helpen jouw doelstellingen te behalen!

Monitoring voortgang

Elke maand leveren wij ons werk op. Zo weet je precies waar de tijd naartoe is geschreven. Per kwartaal komen we langs op locatie om de voortgang te bespreken en nemen we de cijfers vanuit Google Analytics mee.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd wat wij als online marketing bureau in de omgeving van Den Bosch voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met elkaar.

Lees meer
Lees meer