Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op +31 (0)76 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing advies

Marketing en reclame liggen dicht bij elkaar. Sinds de komst van het internet is daar ook de online marketing bijgekomen. We kunnen ons voorstellen dat je als bedrijf best wat online marketing advies kunt gebruiken. Maar wat houdt online marketing precies in? Met doelgerichte marketing zet jij jouw bedrijf stevig in de markt. Dit kan door een aantal eigenschappen van je bedrijf uit te lichten, met bepaalde formules of afspraken te werken. Online marketing zet deze formules online in. Zo kun je denken aan het uitlichten van je merk, producten en diensten op je website. Maar er is nog meer. Lees er in dit artikel meer over en schakel ons online marketing advies vandaag nog in!

Online marketing advies: start met een plan

Goede ideeën ontstaan vaak spontaan, maar om jouw goede idee voor de marketing van je bedrijf te lanceren heb je een goed plan nodig. ROIpartners helpt jou met online marketing advies op maat. Samen met jou kijken we naar een plan en hoe dit het beste uitgevoerd moet worden. Zo’n marketingplan opzetten voor je online marketingstrategie kan wat voeten in de aarde hebben. ROIpartners helpt je graag met het op poten zetten, plannen en controleren van je online marketingstrategie.

Onze aanpak bij online marketing advies

Je online marketingstrategie op basis van online marketing advies is afhankelijk van een aantal factoren. Als specialist op het gebied van online marketing kunnen wij je op diverse gebieden voorzien van advies en adviesmethodes:

  • Werken vanuit een E-commercegedachte en het optimaliseren van de manieren waarop jij als bedrijf E-commerce inschakelt. Ook met bedrijven die niet in de E-commerce branche werken hebben we ervaring!
  • We geven je advies op het gebied van de organisatiestructuur van je website, indelingen van webshops, inhoud en achtergrond van de website.
  • Advies op basis van eigen praktijkervaringen. Door onze klantenkring weten we precies wat wel werkt, maar ook wat juist niet werkt.
  • Maandelijkse contactmomenten om de voortgang in de gaten te houden en bij te sturen waar nodig.

De grens van advies

Uiteraard ben jij als ondernemer verantwoordelijk voor je eigen bedrijf. Toch kan ROIpartners jou ook een deel werk uit handen nemen. Zo kun je ons ook het onderhoud en optimaliseren van je website in handen geven. Hierbij gaan we hetzelfde te werk als bij onze adviserende rol, maar zullen we ook de werkzaamheden uitvoeren. Wat je plan of idee ook is: in een goed gesprek horen we graag hoe we jou het beste kunnen helpen.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op!

Wil je meer weten over de verschillende manieren om jouw webwinkel, website of online marketing om te vormen tot een goedlopend succes? Dan zit je bij ROIpartners in Breda goed. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar de opties. Kom gerust eens lang voor een kop koffie, maar we kunnen eventueel ook bij jou en je bedrijf langskomen. Vul het online contactformulier op onze website in en kom in contact met ons.