Maak jij al gebruik van internet marketing?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Internet marketing Breda

Wil je je internet marketing als bedrijf in Breda of omgeving door een professional uit laten voeren? Dan staat ROIpartners graag voor je klaar als jong en gedreven marketingbureau voor internet marketing in en rondom Breda. Aan de hand van een uitgekiende marketingstrategie maken we een optimalisatieplan. Aan de hand van content en SEA-campagnes zorgen wij dat je website of webshop beter vindbaar wordt in Google en je website SEO-vriendelijk wordt ingericht. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder en maak kennis met ons werk als internet marketingbureau gevestigd in Breda.

Internet marketing Breda inzetten

Met een goede internet marketingstrategie voor Breda, weet je dat je opvalt op het internet en potentiële klanten bereikt. Maar het kan als ondernemer een tijdrovende klus zijn om deze marketingstrategieën te bedenken én uit te voeren. Daarom voeren wij deze klus graag voor je uit. Allereerst kijken we met je naar de doelen die je wil behalen. We hebben inmiddels al verschillende klanten met verschillende doelen voor ogen mogen helpen. Dit kan bijvoorbeeld het doel zijn om het aantal bezoekers op een website te vergroten, meer producten te verkopen of om de website SEO-vriendelijk te maken.

Amke Smit Online marketeer

Wil je meer leads genereren?


Amke en Chantal weten wat er nodig is om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te laten groeien!

Chantal de Rooij Online marketeer

Wat verstaan we onder deze vorm van marketing?

Zeker in grotere steden als Breda is internet marketing van belang. Meer bevolking zorgt voor de aanwezigheid van meer bedrijven. En dat resulteert op zijn beurt in meer concurrentie. Hoog scoren in de zoekmachines is in dat geval noodzakelijk om makkelijk gevonden te worden. Er zijn veel verschillende manieren om op te vallen voor Google. Wij gaan jouw online zichtbaarheid verbeteren, onder andere doormiddel van linkbuilding, zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (search engine optimization), Google Ads campagnes ofwel SEA (search engine advertising) en sterke teksten waar Google blij van wordt.

  • SEO: Verbeterde SEO zorgt ervoor dat de website Google-vriendelijk is en hoog zal verschijnen in zoekopdrachten. De kracht van SEO zit onder andere in sterke teksten die wij voor je kunnen verzorgen en in linkbuilding.
  • SEA: misschien werk je al met Google Ads, maar is je website wel volledig geoptimaliseerd? Wij bieden hulp. Zo kunnen wij zowel nieuwe campagnes opzetten als lopende campagnes perfectioneren. Onze focus ligt op het verlagen van de kosten per conversie, waardoor de winstmarge zo groot mogelijk blijft.
Op zoek naar een specialist in de buurt?

Een transparante en doelgerichte aanpak

Uiteraard wil je zo snel mogelijk rendement zien. Logisch. Toch raden we het aan om bij het inzetten van een internet marketingstrategie voor de lange termijn te kiezen. Uiteraard kun je de nodige concurrentie op Google verwachten en het duurt vaak een tijdje voor zoekmachine optimalisaties op je website door Google worden opgepikt. Dat betekent dat een marketing-traject vaak meerdere weken of maanden beslaat. Maar daar krijg je uiteindelijk een hoog rendement, websitebezoek en conversies (bijvoorbeeld een bestelling, contactaanvraag of betaling in een webshop).

Onze service inschakelen

Wil je meer weten over onze diensten of heb je zelf een goed idee voor de aanpak van je marketingstrategie? Samen met jou werken we naar het beste resultaat. Plan dus vandaag nog vrijblijvend een afspraak met ons in. We horen graag hoe we je kunnen helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website, product, webshop of specifieke dienst. Vul het online contactformulier in of bel naar 076 303 58 74.