Een succesvolle contentstrategie opstellen?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contentstrategie

Een goede contentstrategie is onderdeel van een uitgekiend online marketingplan, dat de online zichtbaarheid vergroot. Logisch dus dat steeds meer bedrijven aan de hand van een strakke contentstrategie hun diensten of producten uitlichten. Contentstrategie heeft nog een andere waarde: namelijk het aanprijzen van een product, maar ook het informeren van je potentiële klant. ROIpartners is een jong en gedreven bedrijf dat graag voor jou aan de slag gaat met goede, unieke content.

Contentstrategie inzetten

Een goede contentstrategie valt of staat met een gedegen vooronderzoek. Onze marketingspecialisten voeren dit graag voor je uit. Uit deze analyse rollen vervolgens belangrijke zoekwoorden waarop jij en je bedrijf gevonden willen worden. Vervolgens gaan wij met de content aan de slag die op basis van dit onderzoek wordt geschreven. Eigenlijk moet je het opzetten en uitvoeren van een contentstrategie vergelijken met een olievlek die alsmaar uitbreidt: hoe meer de content aansluit bij de diensten of producten, des te beter wordt het bedrijf, instantie of webshop vindbaar in een zoekmachine zoals Google.

Van contentstrategie en uitvoering tot monitoring en bijsturing.


Farlo en Amber weten wat jouw website nodig heeft!

Amber de Waal Contentspecialist

Welke opties zijn er voor contentstrategie?

Kies je voor onze content? Dan heb je keuze uit verschillende soorten (geschreven) content waar wij mee voor jou aan de slag gaan. Een overzicht van de standaardopties die wij doorgaan schrijven:

  • Landingspagina’s: wanneer bezoekers of klanten iets zoeken via Google, ‘landen’ ze vaak op deze pagina’s. Het zijn informerende pagina’s die bijvoorbeeld meer vertellen over het product en het assortiment. Landingspagina’s kunnen je online vindbaarheid een goede boost geven. Kies je voor onze content? Dan beginnen we vaak eerst met het optimaliseren van je website en het schrijven van landingspagina’s.
  • FAQ’s (veelgestelde vragen): goed om je bezoeker van dienst te zijn. Aan de hand van een analyse gaan we na wat veelgestelde vragen zijn en combineren dit met producten of diensten.
  • Blogs: maandelijks of wekelijks gepubliceerde blogs geven je website inhoud en kun je gebruiken om producten of diensten uit te lichten. Ook kun je waardevolle links naar productpagina’s in blogs plaatsen.
Een greep uit ons portfolio
Storemax
Royal Beverages Group
Haag-Heg

Wij maken jouw succes compleet

Als vast onderdeel van een goede marketingstrategie heb je door onze content een unieke én Google-vriendelijke inhoud van je website. Hoe jij dit invult is echter geheel aan jezelf. ROIpartners heeft zelf ervaren contentspecialisten in dienst, maar je kunt ook (aan de hand van onze adviezen) zelf aan de slag met content voor je website of webshop.

Een waardevolle contentstrategie opstellen?

Jouw online succes verzekerd

ROIpartners maakt van jouw online marketing een online succesverhaal. Belangrijk om te weten is dat wij altijd op een persoonlijke, heldere manier met je samenwerken. Aan de hand van vaste contactmomenten en een uitgewerkt en gedetailleerd plan, maken we van jouw online marketing een succesverhaal. We zijn bovendien altijd bereikbaar voor vragen, advies en handige tips. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Vul contactformulier op onze website in of bel met 076 303 58 74.