Unieke en wervende teksten nodig?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contentcreatie

Een vast onderdeel van content marketing is contentcreatie. Contentcreatie dient twee doeleinden: enerzijds om de vindbaarheid van je product, site of webshop te vergroten door SEO-vriendelijke content. Anderzijds geeft goede content inhoud aan je website en maakt het aantrekkelijk voor bezoekers en potentiële klanten. Denk bijvoorbeeld aan handige tips, blogs, pagina’s met veelgestelde vragen of artikelen ter inspiratie. In de content worden links geplaatst die naar pagina’s op je website verwijzen. Hierdoor komt de bezoeker bij een bepaalde dienst uit, ook geeft content een bepaalde waarde aan je website. Wij voeren de contentcreatie voor jouw website of webshop graag voor je uit. Hoe we te werk gaan, lees je op deze pagina.  

Contentcreatie uitbesteden

Contentcreatie wordt gedaan door onze copywriters, die aan de hand van een optimalisatieplan met teksten voor jouw website aan de slag gaan. Contentcreatie uitbesteden wordt steeds vaker gedaan door bedrijven. Immers heeft niet ieder bedrijf zelf tekstschrijvers of marketingspecialisten in huis om hun website met content te vullen die informeert, adviseert of activeert. Laat staan dat deze content SEO-vriendelijk opgesteld is. Onze eigen tekstschrijvers kunnen in principe teksten schrijven over alle mogelijke onderwerpen, diensten of producten.

Amber de Waal Contentspecialist

Prikkelende en activerende content voor jouw website?


Amber en Farlo schrijven graag unieke content voor je!

Contentcreatie op een professionele manier aanpakken

De content wordt gemaakt op basis van input over je bedrijf of dienst. Dit kan van alles zijn: folders en brochures, eerder geschreven artikelen of posts op je website. Ook is het mogelijk om een telefonisch interview met onze schrijvers in te plannen. Door dit persoonlijk contact kun je bijvoorbeeld zelf de inhoud van blogonderwerpen aangeven of juist afspreken over welke onderwerpen er niet geschreven wordt. Aan de hand van jouw input maken we een stijlgids die onze content specialisten helpt bij het schrijven van de content voor je website.

Een greep uit ons portfolio
Drinkrituals
Raffito
VenM

Houd je website up-to-date

Toch is het schrijven van content op je website niet alleen maar goed voor Google. Goede content houdt je website ook lekker actueel. Uiteraard is dat afhankelijk van het soort content. Een landingspagina ondersteunt je website op SEO-gebied en dient als een pagina waarop de bezoeker ‘land’ als hij aan het googelen is naar een specifieke dienst of product. Met wekelijks of maandelijkse blogs laat je echter zien dat je website actueel is, wordt er waardevolle content gedeeld zoals tips of adviezen. Maar content is meer: ook door speciale inspiratiepagina’s kun je verschillende producten of diensten van je bedrijf onder de aandacht brengen. Wanneer we aan de slag gaan met content, maken wij samen met jou een overzichtelijke planning. Dit kan voor een of meerdere maanden zijn, afhankelijk van het doel of soort campagne voor je internet marketing.

Wervende teksten nodig?

Meer informatie? Neem contact op!

Kan jouw website of webshop een nieuwe invulling gebruiken, waarmee je ook nog eens beter vindbaar wordt in Google? Samen met jou plannen we een efficiënte strategie gefocust op de vindbaarheid van jou en je bedrijf, producten, webshop of diensten. Wil je meer weten over het creëren van content of heb je nog vragen over onze service? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en plan een vrijblijvend gesprek met ons in.